Sommerferie!


Der har været stille på bloggen, men for en gangs skyld skyldes det ikke travlhed. Vi er nemlig allerede i fuld gang med at holde sommerferie. Manden og jeg tyvstartede med en kærestetur til Louisiana, mens Magne var i vuggestuen den sidste dag i 4 uger. 
Tara Donovan-udstillingen kan virkelig anbefales til alle i nærheden af Louisiana.


I weekenden var Magne med mormor og morfar i sommerhus, mens vi var til bryllup hos gode venner. Mandag tog vi til Fyn for at besøge farmor og farfar. Og de sidste dage har vi hygget hjemme med gæster og ture ud af huset. På mandag tager vi 8 dage i sommerhus, og så bliver her nok lidt stille igen.

Hjælper Farfar med at vande blomsterne
Vi holder ferie noget tidligere end de fleste andre. Men vi holder den allerede nu af flere grunde. En afgørende grund er selvfølgelig at vi har muligheden nu, men det er også fordi min termin ligger i starten af august. Derfor er det rart at holde det tidligt, så jeg har så meget energi så muligt, men også for at Magne kan nå at vænne sig til vuggestuen og hverdagen igen inden den lille nye kommer. Derudover tænker vi at der kan være en fordel i at holde sommerferie før andre, når vi skal på ture i Zoologisk Have osv. Men det er selvfølgelig også en ulempe at vi holder sommerferie mens ingen andre har ferie.


Etiketter: , ,