Forlænget weekend

Lørdag morgen tog vi i sommerhus og vi kom først hjem i dag. Vi havde brug for nogle dage sammen, bare os tre, ovenpå en hektisk slutspurt op til specialeafleveringen. Og det har virkelig været skønt at have god tid sammen.

Vi tog afsted lørdag efter morgenmad, og grundet togændringer var togturen længere end den plejer og lige lang nok til en halvandetårigs tålmodighed. Hver gang vi stoppede ved en station sagde Magne: "der var det sommerhuset!". Men da vi endelig var fremme i sommerhuset, var det blevet så varmt at vi kunne spise frokost udenfor og Magne kunne lege i sandkassen inden han skulle sove til middag. Ovenpå en lang tog- og bustur tog Magne sig en ordentlig lur, så vi kunne nyde solen på terrassen med strikketøj, bøger og snak. Faktisk var det så varmt at jeg kun sad i undertrøje. Efter middagsluren cyklede vi en tur til stranden. Magne var meget fascineret af vandet, de store sten han kunne hoppe fra og alt det sand som hans graveko kunne grave op.

Aftryk af fars numse i sandet
Søndag var vi afsted til økodag (som så mange andre) på en gård nogle kilometer fra sommerhuset, og det var den egentlige grund til at vi skulle afsted netop i denne weekend. Økodagen var en kæmpe succes. Vi kom i god tid inden køerne kom på græs, og det var en stor gård vi besøgte, så der var masser at kigge på. Det der gjorde størst indtryk på Magne var dog at kigge på alle gårdens maskiner, prøve at sidde i en traktor - og at han fik sin egen lille mælk af en dame. Vi synes nu også at det var ret sjovt at se alle køerne, særligt en ko der netop havde kælvet og som stadig var i gang med at slikke ungerne rene - og så selvfølgelig at se køerne komme på græs.
"JAH! Masser af fejemaskiner og traktorer!"
Helt nyfødt kalv og moderkage i høet
Magne kigger ind til den nyfødte
Pandekager med kogte æbler og flødeskum til dessert. Mums!

Etiketter: